hits

FØRSTE DAG I BARNEHAGEN

I dag har Mie hatt sin første dag i barnehagen og det gikk utrolig bra. Vi møtte opp i barnehagen halv ti som avtalt og ble utrolig godt motatt. Det kom masse ansatte og alle barna kom for å hilse på " den nye jenta". Mie ble veldig sjenert med en gang men etter at vi hadde vært litt inne på avdelingen og lekt litt alene sammen med en liten ny gutt så gikk vi ut og da synes hun det var veldig stas. 
Hun er heldigvis vellig tillitsfull og koste seg veldig sammen med de ansatte i barnehagen, hun tok kjapt tak i hånda dems og skulle ha de med seg dit hun ville, og det var helt greit at de løftet hun eller hjalp hun. Hun skulle også prøve å spise der men Mie synes det var alt for mye spennende som var rundt der så hun fikk ikke til å spise der. Hun er jo generelt ikke glad i mat heller så det kan bli en utfordring at de får i hun nok mat. Er ikke så let med bare to tenner heller.

I morgen skal hun leveres også skal jeg holder meg litt i bakgrund, Regner med at det kommer til å gå veldig bra. Og på mandag skal hun være i barnehagen alene og da skal hun også prøve å sove luren sin der. Regner med at det vil gå bra. Og heldigvis har jeg ferie helt frem til den 28 så da blir det en veldig myk overgang fra å bære være hjemme til å være i barnehagen. Regner med at dette vil gå veldig bra. Jeg synes nok det er mer vemodig enn det Mie synes det er.
Og i morgen skal heller ikke Joakim være med så da er det bare meg og Mie der, og da skal jeg sette meg litt vekk fra henne og gjøre meg litt yselig med likevell være i nærhten.


Klar med sekken på seg. 


Fine store lille jenta mi.


Mie fant fort noe å leke med i barnehagen.


Her er Mie og hun som er hennes primær, det var hun som tok i mot Mie. Mie tok fort hånden hennes og ville ha hun med på lek.


Her hadde hun fått mat, men hun spiste ikke så veldig mye av den. 

Hvordan hadde barnet ditt det i barnehagen?
Og hvor gammelt var det da det begynte? 

 

6 kommentarer

Veronica

15.08.2013 kl.18:05

Vakre lille Mie, kommer til å gå såååå bra <3 Savner dere alle :-)

Hild Frøya

15.08.2013 kl.18:52

Så søt da. Cornelis hadde sin første uke denne uka, og med to planleggingsdager, så blir det jo litt opphold. men tror det kan være godt for han også. Det virker iallfall som om han trives.

15.08.2013 kl.18:58

åå så flotte sko hun hadde. hva slags merke er det? hvor er de fra? :)

Ronja Åsen

15.08.2013 kl.19:50

Anonym: Det er Nike:) fra xxl:)

Ronja Åsen

15.08.2013 kl.19:51

Hild Frøya: Det er godt å høre:) Jeg tror nok Mie trives. Værre med mora hennes som synes det er veldig rart at Lille jenta skal gå i barnehagen :(

Jorunn

15.08.2013 kl.20:09

Detteår nok bra Ronja, og som du sier er det nok verst for deg. Jeg tror det går bra med maten også, for hun vil nok spise når hun ser at de andre spiser og når hun er sulten.

Skriv en ny kommentar